• ANASAYFA
  • GENEL
  • Genel Müdür, Karşıyaka’daki Evinin Önünde Darbedildi

Genel Müdür, Karşıyaka’daki Evinin Önünde Darbedildi

Reklam Alanı (Arayın : 05444331555)
Darbedildi
Reklam Alanı (Arayın : 05444331555)

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi ESHOT'un genel müdürü Raif Canbek, evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce darbedildi.

Genel Müdür, Karşıyaka'daki Evinin Önünde Darbedildi

Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi'ndeki evinin önünde darbedilen Canbek, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, yüzünden ve başından yaralanan Canbek'i hastanede ziyaret etti.

Salnur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aldığı darbeler nedeniyle yüzüne dikiş atılan Canbek'e yapılan saldırıyı kınadı.

Salnur, "Canbek'in hayati tehlikesi bulunmuyor. Kontrol amacıyla bu akşam Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gözlem altında tutacağız." dedi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (AA)

Ege'de İzmir Haber – İzmir Haberler

Haber Editör Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?