
CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR, yaklaşık bir yılını doldurduğu görev süresinde bir tek projeye imza atmazken tüm mesaisini AK Partili eski Başkan Görmez döneminde başkan yardımcılığı, müdürlük ve çeşitli kademelerde mühendislik görevini yürütmüş olan memurlar ile dalaşmakla geçiriyor.
Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR için Gelen Müfettiş
Göreve geldiği günden bu yana bir tek proje üretmemesi nedeniyle Torbalı CHP ilçe teşkilatında ve ilçe halkında eleştirilerin odağında bulunan CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR hakkında İçişleri Bakanlığının soruşturma başlattığı haberi ilçeye bomba gibi düştü.
Daha önce AK Partili eski Başkan Görmez döneminde başkan yardımcılığı, müdürlük ve çeşitli kademelerde mühendislik görevini yürütmüş olan 11 memuru 773 kilometre uzaklıktaki Karaman'a sürmüş ve "Geçici Görevlendirme" nin yürütmesi mahkeme tarafından durdurulmuştu.
Mahkeme kararı nedeniyle sürgün işlemi yargıdan dönünce bu sefer CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR aynı memurların belediye de itibarsızlaştırılması ve ötekileştirilmesi talimatı verdiği söylentileri gündeme geldi.
Mahkeme kararı ile eski görev yerlerine başlayan memurların bulunduğu birimlere kamera takıldığı, masa, sandalye ve benzeri ihtiyaçları karşılanmadığı ve hatta bilgisayar dahi verilmediği, bir kısım memuru ise özel ekiple takip ettirdiği gelen söylentiler arasında.
CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR kendisine yakın olan memurlara yıllık izinlerini verirken sürgün ettiği memurlara ise anayasal izin haklarını ise vermediği ortaya çıktı.
Tüm bu uygulamaları yargıya taşıyan memurlar CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak şikayetçi oldu.
İçişleri Bakanlığından görevlendirilen Müfettiş Perşembe günü Belediyeye gelerek soruşturmaya başladı. CHP’li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR panik içerisinde.
Ege'de İzmir Haber
Ege'de İzmir Haber – İzmir Haberler

