DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 66.955,63 -0.105

Gezikolikler İş Başında!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gezikolikler İş Başında!

Selçuk’un CHP’li Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ilk icraatlarından biri ilçedeki Gazi Parkı’nın adını Gezi Parkı yapmak oldu. Selçuklular, kahraman gazilerimize yapılan bu saygısızlığa büyük tepki gösterdi.

 İlk İcraatlarından Biri Gazi Parkı’nın Adını Gezi Parkı Yapmak Oldu

FETÖ’nün kumpası ile devlete karşı bir ayaklanmaya ve darbe provasına dönüşerek ülke geneline yayılan “Gezi” eylemlerine destek vermek için CHP’li Selçuk Belediyesi “Gazi Parkı” ismini “Gezi Parkı” olarak değiştirdi.

Bundan 6 yıl önce Türkiye’yi kaosa sürüklemek için İstanbul’daki Gezi Parkı’ndaki ağaçlar bahane edilerek ülke genelinde FETÖ’nün yerli ve yabancı işbirliklerinin desteğiyle devlete karşı düzenlenen provokatif eylemlere verilen “Gezi” adını CHP’li Selçuk Belediyesi gazilere bile saygısızlık yapmayı göze alarak Gazi Parkı’na verdi.

RET OYLARINA RAĞMEN

Önceki gün yapılan Selçuk Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararla Gazi Parkı’nın yeni adı, AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin ret oylarına rağmen Engelsiz Gezi Parkı olarak değiştirildi. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in bu kararına ilçe halkı büyük tepki gösterdi.

“BURASI İÇİN EN GÜZEL İFADE GAZİ PARKI’DIR

Selçuk Belediyesi eski Başkanı Zeynel Bakıcı, “Biz buraya, toplumsal barışın oluşturulması açısından Gazi Parkı ve Gazi Kafe olarak hem gazilerimizin hem de Mustafa Kemal Atatürk’ün gazi unvanını verdik. Toplum olarak ortak paydamızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gazilerimiz ve şehitlerimiz olduğu mesajını ifade ettik. O park alanı için bana göre en güzel ifade Gazi Parkı’dır. Bu ifade o alana çok yakışıyordu. Değiştirilmesi yanlış oldu” dedi. (Yeni Asır)

Egede İzmir Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.